- Het vernieuwen van een binnenruimte leidt tot meer woongenot -

Interieur

Ontwerp

Het maken van interieur – en kleurontwerpen voor binnenruimtes. Bovendien ontwerpen wij nieuwe indelingen, kleurstellingen en kunnen wij op aanvraag een advies maken met betrekking tot geluidswerende maatregelen.

Inrichting

Het herinrichten van kantoren en afdelingen in combinatie met nieuwe wanden en plafonds. Onze opdrachtgevers voor nieuwe inrichtingen zijn zorginstellingen, kantoorbeheerders, scholen en stichtingen.

Bouwkundig (BKT)

Het vernieuwen van badkamers keukens en toiletten, maar ook het plaatsen van binnenkozijnen, deuren en bouwkundige aanpassingen behoort tot de mogelijkheden. Heko werkt met gecertificeerde ketenpartners en leveranciers.

Onderhoud

Het schilderen, behangen en stucen van diverse bouwkundige elementen betreft ook één van onze taken. In overleg met de klant maken wij een passend ontwerp dat voldoet aan de klantverwachtingen.

Inrichting

Een nieuw inrichting of indeling in het vastgoedobject behoort tot de mogelijkheden. Heko is gespecialiseerd in het herinrichten, vernieuwen en transformeren van ruimtes. Bovendien renoveert Heko badkamers, keukens en toiletten op basis van het interieurontwerpen die door Heko of ketenpartners zijn ontworpen. Het afgelopen jaar hebben wij dit bijvoorbeeld gedaan voor een zorginstelling, waar veiligheid, gezondheid en leefbaarheid centraal stond. De bewoners van de zorginstelling zijn erg tevreden over het resultaat. 

Schilderwerk

Het onderhouden van een binnenruimte is een kerntaak van Heko. In overleg met professionele vastgoedbeheerders kunnen wij een ontwerp ontwikkelen, die in de uitvoering doorgevoerd worden. Een voorbeeld is een ontwerp voor een parkeergarage in Delft, waar nieuwe parkeervakken en een nieuwe routing is getekend met behulp van lasers.