Heko B.V. trotse partner in TCO Tool van Aedes

Heko B.V. trotse partner in TCO Tool van Aedes

Heko maakt met trots onderdeel uit van de TCO Tool die Aedes geadopteerd heeft.

Bij de ontwikkeling van deze innovatieve tool heeft Heko als sparringpartner mee mogen denken in, en meewerken aan, het ontwikkelen van dit  innovatieve product. Dit hebben we met 14  coöperaties en twee andere VGO marktpartijen samen met Wereldstad van Hank Herfkens gedaan.

Wat kan de TCO Tool voor uw organisatie betekenen?

Kijkt u wel eens naar de totale kosten van het bezit van uw woningcorporatie op de lange termijn? Van aanschaf tot exploitatie? Bij een Total Cost of Ownership (TCO)-benadering doet u dat. Afdelingen werken hierbij samen om de totale kosten van het bezit te verminderen. Niet door te sturen op de laagste prijs, maar door het creëren van inzicht en het nemen van strategische beslissingen.

Met inzichten vanuit de TCO-benadering kan uw corporatie een betere keuze maken voor het vastgoed. Met zo’n integrale lange termijn benadering doorbreekt u het korte termijn denken. U laat uw investeringskeuzes dan niet alleen afhangen van de hoogte van de stichtingskosten. Maar u houdt rekening met alle exploitatiekosten die u nog jarenlang moet betalen. Bij het ontwikkelen van gebouwen betrekt u niet alleen de ontwikkelingsafdeling, maar ook de beheerafdeling en vice  versa.

Op 3 juni 2021 lanceert Aedes de eerste versie van de Aedes TCO-tool. Klik hier om alvast wat meer te weten te komen over deze mooie innovatieve TCO Tool.