Ruud Jongste

het verhaal van...

Ruud Jongste

Als interimmer werkt Ruud tijdelijk bij Heko. Want bij een organisatie die flink groeit, horen passende procedures en controllers die deze navolgen. “Ik zeg altijd maar zo: door de grote groei die Heko doormaakt, zijn we van ‘vertrouwen naar controle’ gegaan.”

Heko als werkgever...

“Ik moet zeggen dat ik lang heb getwijfeld om hier gewoon te blijven. Iedereen van de organisatie is heel leuk, direct en open (voor verandering). Het is een dynamische club, met veel aandacht voor de menselijke kant. Je wordt als persoon echt gezien. De erkenning en waardering die de directie je geeft en hoe ze met je meedenken.. heel prettig vind ik dat.”

Medewerkers van de toekomst

Voor Ruud voelt het alsof hij als interimmer gewoon deel uitmaakt van het vaste team. Hij gaat de mensen dan ook missen. “Heko is van oudsher een familiebedrijf, maar zo voelt het nog steeds.” Naast dat je jezelf bij Heko goed kunt ontwikkelen, kun je ook helpen bij de ontwikkeling van de organisatie. “Heko naar de toekomst brengen en daar je eigen invulling aan geven, dat wordt zeker gemotiveerd. Hier bereik je met elkaar doelen. Van schilder tot hoofd van de productie, iedereen maakt deel uit van het grote geheel.”

"Heko is van oudsher een familiebedrijf, maar zo voelt het nog steeds"
Ruud Jongste, controller
Duurzaamheid

Onze opdrachtgevers, voor wie wij vastgoed naar morgen brengen.

Rijswijk Wonen

Vastgoed mooier, beter en duurzamer maken? 
Neem contact met ons op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.