ons team

Ons team staat al ruim 60 jaar garant voor service, kwaliteit en vertrouwen! Maak kennis met ons team!

Ronde profielfoto van Directeur van Heko Frank van der Voort.

Frank van der Voort

Directeur

“Heko is de afgelopen jaren gegroeid van een schilderbedrijf naar een bedrijf dat de totale zorg voor vastgoed op zich kan nemen. En als een bedrijf groeit, biedt dat volop nieuwe kansen voor klanten en medewerkers!”

 

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Pierre Boertje.

Pierre Boertje

Productiemanager

“Weten wat er op de werkvloer gebeurt en wat er nodig is, is al het halve werk voor een optimale uitvoering. Ik vind het belangrijk dat mijn collega’s daar allemaal van doordrongen zijn. Ik begeleid met passie onze onderhoudsprojecten in aanbestedings – en RGS verband.”

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Patrick Smith.

Patrick Smith

Hoofd administratie

“Wij zijn een bijzonder goed geoliede machine met een menselijk gezicht. Ik word daar blij van, want voor onze klanten zijn deze beide facetten van groot belang!”

Portretfoto van Arthur van der Voort

Arthur van der Voort

ProcesManager

“In mijn rol bij Heko creëer ik graag een helikopterview om binnen projecten en organisatorische processen de effectiviteit te verbeteren. Ik heb dan ook veel aandacht voor het continu verbeteren van de organisatie vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond.”

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Walther Rutgers.

Walther Rutgers

calculator - rgs

“Het ontwikkelen van calculaties en begrotingen in RGS is een belangrijk onderwerp binnen Heko. Ik vind het leuk om te kijken hoe we hierin optimaal tegemoet kunnen komen aan de eisen en wensen van onze opdrachtgevers.’’

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Jeroen van den Berg.

Jeroen van den Berg

Calculator - aanbesteding

”Het werken vanuit een programma van eisen komt vaak voor binnen Heko. Ik kan vanuit deze eisen en wensen maatwerk leveren aan onze opdrachtgevers. Het meedenken in oplossingen is iets dat ik graag doe!”

 

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Jacco Trousselot.

Jacco Trousselot

Planmaker - RGS

In RGS samenwerkingen ligt steeds vaker de nadruk op plannen en begrotingen voor de langere termijn. Ik zie het als een uitdaging om mijn expertise in degradatieprocessen van bouwdelen te vertalen naar een creatief plan voor onze opdrachtgevers.

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Leo Boerkamp.

Leo Boerkamp

bouwkundig calculator

“Het ontwerpen en begroten van bouwkundige plannen heb ik de afgelopen jaren naar volle tevredenheid gedaan voor scholen, stichtingen en zorginstellingen. Ik kan mijn passie voor bouwkunde binnen Heko uitgebreid delen.”

Terry van Beek

Magazijn & logistiek

”Vanuit mijn functie als magazijnmeester streef ik naar een tijdige levering van materialen en middelen op onze projectlocaties. Bovendien begeleid ik op een milieuvriendelijke wijze de afvalstromen binnen de organisatie.

Martin van Rumt

bouwkundig projectleider

“Op basis van mijn jarenlange ervaring met bouwkundige projecten weet ik als geen ander hoe om te gaan met onze partners in uitvoeringsverband. Onze kernwaarden staan centraal, én het afgesproken resultaat.”

Portretfoto van Laura Ellis

Laura Ellis

Assistent productie

Een zorgeloze uitvoering begint bij het spreken van dezelfde taal. Het werken met interne en externe vakkundige en technische medewerkers in de voorbereiding van onze projecten maakt mij dan ook enorm enthousiast.

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Rene van der Burg.

Rene van der Burg

bouwkundig uitvoerder

“Het is heel handig om allround te kunnen werken. Onze klanten profiteren van de kennis die ik heb opgedaan in mijn verschillende functies bij Heko. Zo kan ik ze optimaal bedienen met bouwkundige vraagstukken die een oplossing behoeven.”

Portretfoto van Bella

Bella van Muijden

Administratie

”Als eerste aanspreekpunt van de organisatie sta ik u graag te woord en ontvang ik u als gast bij Heko.”

Portretfoto van Casey Jaye Mourik

CJ Mourik

Projectmedewerker

” Vanuit mijn stageperiode binnen Heko heb ik ervaring opgedaan op het gebied van werkvoorbereiding en IT. Die ervaring wil ik nu omzetten naar concrete activiteiten in projectverband.”

Portretfoto van Pepijn Grim

Pepijn Grim

Procesmedewerker

”Met mijn integrale veiligheidskundige achtergrond streef ik naar een gezonde – en veilige uitvoering van onze projecten. Het is mijn taak om aan de arbotechnische wet – en regelgeving te voldoen.”

Kees Heblij

Planmaker - RGS

Het samenwerken met opdrachtgevers die een duidelijke visie hebben op hun vastgoedportefeuille geeft mij energie. Ik kijk graag naar mogelijkheden om met onze diensten een toevoeging te zijn voor een duurzame vastgoedexploitatie.

Max Berkenbosch

KAM-COÖRDINATOR

‘Het aankomende jaar volg ik een duale leergang binnen Heko. Ik houd mij bezig met het creëren van meer draagvlak voor het ISO45001 systeem en besteed aandacht aan gezond – en veilig werken.”

Portretfoto van Martein Wildeberg

Martein Wildenberg

Afstudeerstagiair

“In het tweede halfjaar van 2019 focus ik mij op een strategisch marketingvraagstuk binnen Heko. Het onderwerp positioneren staat in het onderzoek centraal.”