ons team

Ons team staat al ruim 60 jaar garant voor service, kwaliteit en vertrouwen! Maak kennis met ons team!

Frank van der Voort

Directeur

“Heko is de afgelopen jaren gegroeid van een schildersbedrijf naar een bedrijf dat de totale zorg voor vastgoed op zich kan nemen. En als een bedrijf groeit, biedt dat volop nieuwe kansen voor klanten en medewerkers!”

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Pierre Boertje.

Pierre Boertje

Productiemanager PMO

“Weten wat er op de werkvloer gebeurt en wat er nodig is, is al het halve werk voor een optimale uitvoering. Ik vind het belangrijk dat mijn collega’s daar allemaal van doordrongen zijn. Ik begeleid met passie onze onderhoudsprojecten in aanbestedings – en RGS verband.”

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Patrick Smith.

Patrick Smith

Hoofd administratie

“Wij zijn een bijzonder goed geoliede machine met een menselijk gezicht. Ik word daar blij van, want voor onze klanten zijn deze beide facetten van groot belang!”

Portretfoto van Arthur van der Voort

Arthur van der Voort

Manager E&D
“In mijn rol bij Heko creëer ik graag een helikopterview om binnen projecten en organisatorische processen de effectiviteit te verbeteren. Ik heb dan ook veel aandacht voor het continu verbeteren van de organisatie vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond.”

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Walther Rutgers.

Walther Rutgers

planmaker PMO - RGS

“Het ontwikkelen van calculaties en begrotingen in RGS is een belangrijk onderwerp binnen Heko. Ik vind het leuk om te kijken hoe we hierin optimaal tegemoet kunnen komen aan de eisen en wensen van onze opdrachtgevers.’’

Portretfoto van Martein Wildeberg

Martein Wildenberg

CalculatoR PMO

”Na het succesvol afronden van mijn afstudeeronderzoek bij Heko, ben ik vanuit een traineeship doorgegroeid naar de functie van calculator PMO. Ook in deze functie wil ik mijzelf verder ontwikkelen tot een expert in het planmatig onderhoud.”

Kees Heblij

Planmaker PMO - RGS

Het samenwerken met opdrachtgevers die een duidelijke visie hebben op hun vastgoedportefeuille geeft mij energie. Ik kijk graag naar mogelijkheden om met onze diensten een toevoeging te zijn voor een duurzame vastgoedexploitatie.

Chiel van Kalsbeek

Trainee RGS

“In het traineeship wil ik mijn kennisniveau ontwikkelen op het gebied van RGS. Daarnaast wil ik deze kennis inzetten om het RGS-proces van begin tot eind soepel te laten verlopen.”

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Jacco Trousselot.

Jacco Trousselot

Planmaker PMO - RGS

In RGS samenwerkingen ligt steeds vaker de nadruk op plannen en begrotingen voor de langere termijn. Ik zie het als een uitdaging om mijn expertise in degradatieprocessen van geveldelen te vertalen naar een creatief plan voor onze opdrachtgevers.

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Leo Boerkamp.

Leo Boerkamp

bouwkundig calculator E&D

“Het ontwerpen en begroten van bouwkundige plannen heb ik de afgelopen jaren naar volle tevredenheid gedaan voor scholen, stichtingen en zorginstellingen. Ik kan mijn passie voor bouwkunde binnen Heko uitgebreid delen.”

Ronde profielfoto van medewerker van Heko Rene van der Burg.

Rene van der Burg

bouwkundig uitvoerder

“Het is heel handig om allround te kunnen werken. Onze klanten profiteren van de kennis die ik heb opgedaan in mijn verschillende functies bij Heko. Zo kan ik ze optimaal bedienen met bouwkundige vraagstukken die een oplossing behoeven.”

Joris van der Ham

bouwkundig calculator BKT

“Badkamers, keukens en toiletten; een veelzijdige tak binnen het vastgoedonderhoud. Een uitdagende functie waarbij ik van het begin tot aan het einde van een project betrokken ben.”

Terry van Beek

Magazijn & logistiek

”Vanuit mijn functie als magazijnmeester streef ik naar een tijdige levering van materialen en middelen op onze projectlocaties. Bovendien begeleid ik op een milieuvriendelijke wijze de afvalstromen binnen de organisatie.”

Portretfoto van Laura Ellis

Laura Ellis

Werkvoorbereider PMO

Een zorgeloze uitvoering begint bij het spreken van dezelfde taal. Het werken met interne en externe vakkundige en technische medewerkers in de voorbereiding van onze projecten maakt mij dan ook enorm enthousiast.

Portretfoto van Bella

Bella van Muijden

Administratie

”Als eerste aanspreekpunt van de organisatie sta ik u graag te woord en ontvang ik u als gast bij Heko.”

Portretfoto van Casey Jaye Mourik

CJ Mourik

Bouwkundig projectmedewerker

“Met mijn theoretische kennis van bouwkunde en procesgerichte benadering, versterk ik het bouwkundige team met het technische ontwerp en de voorbereiding van projecten.”

Max Berkenbosch

QSHE - COÖRDINATOR

‘Het aankomende jaar volg ik een duale leergang binnen Heko. Ik houd mij bezig met het creëren van meer draagvlak voor het ISO45001 systeem en besteed aandacht aan gezond – en veilig werken.”

Wouter Verhage

bouwkundig calculator i.o.

“Met mijn theoretische technische basis geef ik invulling aan de technisch ontwerpen die diverse opdrachtgevers van ons verlangen.”

Casper Ceulemans

Bouwkundig projectleider E&D

‘’Als Bouwkundig Projectleider ben je de schakel tussen het technisch ontwerp, de uitvoering en de klant. Een uitdagend proces waarin ik mijn creativiteit benut om het uitvoeringsproces optimaal te laten verlopen.”

Mohsen Ahmadi

Bouwkundig stagiair E&D

“De aankomende periode doorloop ik mijn stagetraject bij Heko om werkervaring op te doen in renovatietrajecten.”