onze diensten

Daken & gevels

Heko is een specialist in het onderhouden en verduurzamen van gevels en daken. Een veel gemaakte keuze is het combineren van planmatig onderhoud en renovatie om de complete schil te verduurzamen.

Interieur

Wij zijn specialisten in bewoonde situaties. Het herinrichten van ruimtes tot aan het plaatsen van nieuwe badkamers, keukens en toiletten. Heko helpt u het proces door met zo min mogelijk overlast!

Heko installeert zonnepanelen

Installaties

Voor installatiewerkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres. Heko plaatst CV – ketels, radiatoren, mechanische ventilatie en zonnepanelen. De werkzaamheden voeren wij op grote schaal uit.

Deal bereikt met een ketenpartner van Heko

Ketenpartners

Onze strategische ketenallianties en uitgebreide netwerk maken het mogelijk de juiste vakspecialismen te bundelen voor uw aanvraag. Heko werkt samen met vaste ketenpartners in RGS verband.

Energetische renovatie

Een renovatie op grote schaal in combinatie met een verbeterd Energielabel of het analyseren van CO2 reductie. Heko en zijn ketenpartners maken het mogelijk voor uw vastgoedportefeuille.

MJOP

Het voorspellen van degradatieprocessen met een doorkijk naar de toekomst. In lange samenwerkingsverbanden (RGS) stellen wij in overleg met u een meerjarenonderhoudsplan op voor uw vastgoedportefeuille.