Projecten

Heko werkt voor een breed publiek, met een focus op woningcorporaties, vereniging van eigenaren, zorginstellingen, scholen en stichtingen. In de afgelopen jaren zijn diverse vastgoedobjecten uit de vastgoedportefeuilles van onze opdrachtgevers onderhouden en gerenoveerd. Op deze pagina is beschreven welke projecten er voor onze klanten zijn uitgevoerd. Het betreft een impressie van een aantal onderhoud – en renovatieprojecten.

Vestia

Vestia is een van de grootste woningcorporaties met ongeveer 78.000 verhuureenheden die zorgen voor betaalbaar wonen voor mensen met een bescheiden inkomen in de regio Rijnmond en Haaglanden.

Tablis wonen

Tablis Wonen is een woningcorporatie met ongeveer 4.600 verhuureenheden in de gemeente Sliedrecht en Molenlanden. De focus ligt op plezierig wonen en een fijn en betaalbaar thuis hebben.

CBS

Het Centraal Bureau voor de Statistiek verzamelt en publiceert allerlei statistische gegevens van maatschappelijke en economische aard. In Den Haag is een groots kantoorpand dat Heko onderhoud.

Bng bank

De BNG Bank is een partner voor een duurzamer Nederland. De focus ligt op de publieke sector met de realisatie van maatschappelijke doelstellingen. De vastgoedobjecten in Den Haag worden o.a. door Heko onderhouden.

De Jutters

De Jutters is het Centrum voor Jeugd-GGZ in de regio Haaglanden. De stichting beheert op een professionele wijze meerdere vastgoedobjecten in de Randstad. 

Oxfam Novib

Oxfam Novib strijdt tegen wereldwijde armoede en onrecht. Het hoofdkantoor is gelegen in Den Haag aan de Mauritskade dat Heko de afgelopen jaren meermaals heeft geschilderd.

Staedion

Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. De woningcorporatie verhuurt 36.000 woningen en 6.3000 overige objecten in Den Haag. De focus ligt op het bereikbaar maken van een eigen thuis van hun bewoners. 

Unibail Rodamco

Unibail Rodamco is een wereldwijde beursgenoteerde professionele vastgoedbelegger. De corporate organisatie focust met name op gemeenschappelijke ruimtes in de vorm van shoppingcentra, kantoorgebouwen en vliegvelden.

 

Woonforte is een woningcorporatie in de gemeente Alphen aan den Rijn en tevens opdrachtgever van Heko.

Woonforte

De woningcorporatie Woonforte is een corporatie in de gemeente Alphen aan den Rijn met een portefeuille van circa 11.000 woningen. Zij hebben oog voor mensen en een hart voor wonen.

Wonen Wateringen is de woningcorporatie van Wateringen. Heko onderhoudt hier panden van.

Wonen wateringen

Wonen Wateringen is één van de daadkrachtige woningcorporaties in de gemeente Westland met ongeveer 2.200 verhuurbare eenheden. De focus ligt op het voorzien in woonbehoefte voor mensen die dat nodig hebben.
Middin is een bedrijf dat huisvesting en passende zorg biedt voor mensen met een beperking. Heko heeft panden van Middin onderhouden.

Middin

Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun eigen leven. De zorginstelling heeft meerdere locaties in de regio Haaglanden. De vastgoedobjecten worden periodiek onderhouden door Heko.
Rondom Wonen is een woningcorporatie en opdrachtgever van Heko.

Rondom Wonen

Rondom Wonen is een woningcorporatie met ongeveer 2.500 verhuurbare eenheden in de omgeving van Pijnacker, Delfgauw en Oude Leede.
De DUWO Groep is een stichting die verantwoordelijk is voor verhuur, beheer en onderhoud van studentenhuisvesting. Duwo is opdrachtgever van Heko

Duwo

DUWO biedt passende en betaalbare woningen aan studenten. In Den Haag worden circa 3.328 woningen verhuurd die deels onderhouden worden door Heko.
Vidomes is een woningcorporatie in de rand van Haaglanden en opdrachtgever van Heko.

Vidomes

Vidomes verhuurt circa 18.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft, Rijswijk en Leidschenveen. De woningcorporatie legt de focus op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt.

De Goede Woning

De Goede Woning verhuurt circa 6.300 woningen, zodat mensen een betaalbaar en duurzaam huis kunnen bewonen in Zoetermeer. Heko werkt in RGS verband samen met deze woningcorporatie.
Woningcorporatie met meer dan 6.000 woningen in Rijswijk. Opdrachtgever van van Heko.

Rijswijk Wonen

Rijswijk Wonen is een woningcorporatie met ongeveer 6.000 woningen in Rijswijk. Heko werkt in RGS verband samen met deze woningcorporatie aan mooie onderhoud- en renovatieprojecten.
Arcade is als woningcorporatie actief in de gemeenten Westland en Den Haag. Opdrachtgever van van Heko.

Arcade

Arcade Wonen is een woningcorporatie actief in het Westland en Den Haag. Zij bezitten ongeveer 8.200 verhuureenheden en een ontwikkelportefeuille van 1.700 woningen.