Social Return

"Een samenwerking met bijzondere partijen"

Social return

Hardhats voor personeel van Heko

Social return is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering van Heko. Wij willen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid bieden deel te nemen aan onze mooie onderhoud – en renovatiesector. In onze werkzaamheden zijn tenslotte ook routinematige activiteiten opgenomen die perfect uitgevoerd kunnen worden door personen die het met veel liefde en plezier willen doen.

Hoe doen wij dat?

Heko biedt passende werkplaatsen voor deze bijzondere doelgroepen. Dat doen wij door samenwerkingsverbanden aan te gaan met partijen in onze omgeving. Onze ervaring leert dat deze personen uitstekend werk verrichten en enorm gemotiveerd zijn om het beste uit de omgeving en het werk te halen. Een uniek iets waar de medewerker van de sociale werkplaats veel plezier in heeft, maar waar Heko ook een hoop voldoening uithaalt. 

Logo van social return partner van Heko Stichting Haagbouw

Stichting Haagbouw

"Haagbouw is opgericht door bouwbedrijven in de regio Den Haag. Het bedrijf vervult een spilfunctie met opleidingen in de bouwsector, voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die het pure vakmanschap willen leren. Een perfecte aansluiting met de Social Return projecten van Heko''.

Logo van social return partner van Heko Particibaan

Particibaan

"Particibaan gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet. Waar ruimte is voor het talent van iedereen. Vanuit de stellige overtuiging dat de samenleving daar beter van wordt. Heko ondersteunt in het re-integratie proces.''

Logo van social return partner van Heko Haeghe Groep

Haeghe groep

"De Haeghe Groep verbindt bedrijven, overheden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Haaglanden. De Haeghe Groep kijkt naar de competenties van hun medewerkers, én begeleiden ze voor productief en zinvol werk."

Logo van social return partner van Heko Den Haag Werkt

Den Haag Werkt

"Ruim 500 werkgevers en werkzoekenden werkten op donderdag 21 maart samen met de overheid, onderwijsinstellingen en intermediars aan het oplossen van de krapte op de Haagse arbeidsmarkt tijdens de eerste editie van Den Haag Werkt. Hier is Den Haag werkt uit ontstaan."

Logo van social return partner van Heko Zorg voor Arbeid

Zorg voor Arbeid

"Zorg voor Arbeid is een organisatie die zich ten doel stelt leren en werken aan te bieden aan mensen met een verstandelijke beperking. Zij helpen hun medewerkers om te gaan met de (gevolgen van de) aandoening, beperking of handicap die zij hebben."