Brandwerende maatregelen

Onze diensten

Brandwerende maatregelen

Vanuit een maatschappelijk belang en onze betrokkenheid daarbij, verrichten we werkzaamheden om gebouwen zo (brand)veilig mogelijk te maken. Hierin bestaan meerdere gradaties: van het brandveilig maken van gevels tot gehele complexen.

Vluchtroute
Onze brandveiligheidsopdracht

Een (woning)brand kent grote gevolgen. Een brand kan een enorme impact hebben op niet alleen het gebouw, maar ook haar bewoners. De verwoestende brand in de woontoren ‘Grenfell Tower’ in London gaf in 2017 opnieuw het grote menselijke leed weer wat een brand kan veroorzaken. De brand, waarbij 72 inwoners om het leven kwamen, schokte binnen- en buitenland. Mede door incidenten als deze stelt de overheid inmiddels hoge eisen aan brandveiligheid. 

Bij Heko dragen we hier graag aan bij door bestaande bouw te onderzoeken en de brandveiligheid in kaart te brengen. Op basis daarvan kunnen we samen met alle betrokken partijen een plan opstellen voor de beste oplossing. In beginsel ligt onze opdracht rondom brandveiligheid bij de gevels van gebouwen, maar vrijwel altijd volgt daarna een integrale brandveiligheidsopdracht op bouwkundig gebied. Van vluchtwegen en route-aanduidingen tot aan rookmelders, met onze aanpak die zich richt op de binnen- én buitenkant van een gebouw voorkomen we impactvolle gevolgen bij een brand.

Brandveiligheid

Eén contactpersoon

Frank van der Voort

Vragen over hoe wij vastgoed naar morgen brengen? Neem dan contact op met Frank van der Voort. Hij praat graag verder over elke vastgoed-vraag.

Eén contactpersoon

Frank van der Voort

Vragen over hoe wij vastgoed naar morgen brengen? Neem dan contact op met Frank van der Voort. Hij praat graag verder over een vastgoed vraagstuk.

Onze opdrachtgevers, voor wie wij vastgoed naar morgen brengen.

Rijswijk Wonen

Vastgoed mooier, beter en duurzamer maken? 
Neem contact met ons op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.