Utrechtsestraat

onze opdrachtgevers

Waarmee we samen het woongeluk van morgen waarborgen

Van ’t Hof Rijnland

Van ‘t Hof Rijnland is expert op het gebied van housing; zowel voor huurwoningen als voor het VvE-beheer van koopappartementen. Ze zijn met ruim 35.950 huur – en koopwoningen één van de grootste aanbieders in Nederland. Inmiddels werken ze vanuit vijf kantoren: Zoetermeer, Den Haag (WTC), Groningen, Utrecht en Rotterdam.

Rijswijk Wonen

Rijswijk Wonen is een woningcorporatie met ongeveer 6.000 woningen in Rijswijk. Heko werkt in RGS verband samen met deze woningcorporatie aan mooie onderhoud- en renovatieprojecten.

De Goede Woning

De Goede Woning verhuurt circa 6.300 woningen, zodat mensen een betaalbaar en duurzaam huis kunnen bewonen in Zoetermeer. Heko werkt in RGS verband samen met deze woningcorporatie.

Rondom Wonen

Rondom Wonen is een woningcorporatie met ongeveer 2.500 verhuurbare eenheden in de omgeving van Pijnacker, Delfgauw en Oude Leede.

Oxfam Novib

Oxfam Novib strijdt tegen wereldwijde armoede en onrecht. Het hoofdkantoor is gelegen in Den Haag aan de Mauritskade en is door Heko de afgelopen jaren meermaals geschilderd.

Youz PG (voorheen De Jutters)

Youz PG is het Centrum voor Jeugd-GGZ in de regio Haaglanden. De stichting beheert op een professionele wijze meerdere vastgoedobjecten in de Randstad. 

Middin

Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun eigen leven. De zorginstelling heeft meerdere locaties in de regio Haaglanden. De vastgoedobjecten worden periodiek onderhouden door Heko.

Wonen Wateringen

Wonen Wateringen is één van de daadkrachtige woningcorporaties in de gemeente Westland met ongeveer 2.200 verhuurbare eenheden. De focus ligt op het voorzien in woonbehoefte voor mensen die dat nodig hebben.

Woonforte

De woningcorporatie Woonforte is een corporatie in de gemeente Alphen aan den Rijn met een portefeuille van circa 11.000 woningen. Zij hebben oog voor mensen en een hart voor wonen.

Staedion

Eén op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. De woningcorporatie verhuurt 37.000 woningen en 6.500 overige objecten in Den Haag. De focus ligt op het bereikbaar maken van een eigen thuis van hun bewoners.

CBS

Het Centraal Bureau voor de Statistiek verzamelt en publiceert allerlei statistische gegevens van maatschappelijke en economische aard. In Den Haag bevindt zich een groots CBS kantoorpand dat door Heko onderhouden wordt.

Tablis Wonen

Tablis Wonen is een woningcorporatie met ongeveer 4.600 verhuureenheden in de gemeente Sliedrecht en Molenlanden. De focus ligt op plezierig wonen en een fijn en betaalbaar thuis hebben.

Haag Wonen

Haag Wonen zorgt voor goede, betaalbare en duurzame woningen in de mooie stad Den Haag. Ze geloven dat een fijn thuis de basis is voor een goed leven. En dat een mooie stad, een stad is voor iedereen. Daar voel je je thuis en tel je mee. ‘Samen maken we onze stad steeds mooier’, die gedachte zorgt ervoor dat ze elke dag met trots naar hun werk gaan. En dat doen ze al meer dan 100 jaar.

DUWO

DUWO geeft als studentenhuisvester studenten uit alle windstreken een dak boven hun hoofd. Ze doen dit al bijna driekwart eeuw en dat maakt dat ze weten wat studenten willen en nodig hebben. Volgen DUWO hebben ze deze doelgroep leren kennen als de leukste klanten om voor te werken.

Vestia

Tevreden huurders, in een eerlijke stad, nu en in de toekomst. Daar werkt Vestia met ca. 650 medewerkers iedere dag aan. Ze zorgen voor betaalbare woningen van goede kwaliteit voor mensen met een laag (midden)inkomen of een kwetsbare positie. Ook zetten ze zich in voor gemengde wijken die kansen bieden voor iedereen. Dit doen ze vooral in de regio's Rijnmond en Haaglanden.

Arcade

Arcade is als woningcorporatie actief in de gemeenten Westland en Den Haag. In Westland zijn ze de grootste verhuurder. Ze houden zich voornamelijk bezig met het bouwen en verhuren van sociale huurwoningen. Ze werken hard aan betaalbare en passende woonruimte voor jongeren, senioren en mensen met lage inkomens.

Vidomes

Vidomes is een ondernemende woningcorporatie aan de rand van Haaglanden. Ze richten zich op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Vidomes beheert en verhuurt circa 18.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft en Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen.

Eén contactpersoon

Frank van der Voort

Vragen over hoe wij vastgoed naar morgen brengen? Neem dan contact op met Frank van der Voort. Hij praat graag verder over elke vastgoed-vraag.

Eén contactpersoon

Frank van der Voort

Vragen over hoe wij vastgoed naar morgen brengen? Neem dan contact op met Frank van der Voort. Hij praat graag verder over een vastgoed vraagstuk.

Vastgoed mooier, beter en duurzamer maken? 
Neem contact met ons op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.