Martein Wildenberg

het verhaal van...

Martein Wildenberg

Martein zit al ruim drie jaar bij Heko, waar hij terechtkwam via een meeloopstage voor zijn studie commerciële economie. Interesse in vastgoed had hij altijd al en tijdens zijn opleiding kwam hij erachter zich meer in die richting te willen begeven. “Toen ik bij Heko kwam, gaf ik aan dat ik niet precies wist wat ik wilde, maar dat ik klaar was voor een nieuwe stap. Die houding sprak ze aan.” Na een aantal maanden stage rondde Martein bij Heko zijn opleiding succesvol af met een scriptie over het klimaatakkoord 2050. Bij Heko krijgt hij nu de ruimte om zijn toekomst zelf in te vullen.

Heko als werkgever...

“Binnen je werk is het belangrijk dat de mensen om je heen leuk zijn. Dat is hier zeker het geval. Ik kan het heel goed vinden met mijn collega’s, de meesten zijn ook van mijn leeftijd en dat klikt goed.” Voor Martein een belangrijke reden om bij Heko te blijven en zich hier door te ontwikkelen. “De goede sfeer heerst niet alleen op kantoor. Ik drink ook regelmatig even koffie met de mensen op de werkvloer, of we zitten gezellig samen in de keet als ik langsga bij een project. Dat maakt het gewoon heel leuk.”

Medewerkers van de toekomst

Tijdens zijn stage bij Heko liep Martein mee op de calculatie-afdeling. Vervolgens heeft hij een jaar lang een traineeship als calculator gevolgd. “Toen kreeg ik de mogelijkheid om planmaker te worden. Nu doe ik dat al een jaar. Zeker als jong persoon krijg je hier veel kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo ben ik ondertussen ook gestart met de HBO-opleiding bouwkunde. Dat ondersteunen ze ook volledig vanuit Heko. Waar ligt je kracht en wat spreekt je aan; dat is waar Heko voor staat.”

"Waar ligt je kracht en wat spreekt je aan; dat is waar Heko voor staat"
Martein WIldenberg
Duurzaamheid

“Ik vind het heel mooi om een bijdrage te leveren aan het klimaatakkoord; om me in te zetten voor een energieneutralere leefomgeving. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor twee RGS-opdrachtgevers. Aan mij de taak om plannen te maken passend bij de duurzame doelstellingen van verschillende wijken. Zo draag ik dus een steentje bij aan de groei van Heko, de woningcorporaties en aan die van mij mezelf. Ontwikkeling staat bij mij voorop en de hele duurzaamheidsslag biedt onwijs veel om te leren.”

Onze opdrachtgevers, voor wie wij vastgoed naar morgen brengen.

Rijswijk Wonen

Vastgoed mooier, beter en duurzamer maken? 
Neem contact met ons op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.